Снимка: Istock

Връзките се разпадат по различни поводи. Натрупването на напрежение и недоволство с времето е една от причините отношенията да се влошат. Невинаги изневярата, лъжите, предателството или загубата на любовта са основните причини една връзка да се разпадне.

Понякога напускаме хора, които обичаме, но просто не можем да продължаваме да съществуваме в условията, които отравят душата, емоциите ни и афектират целия ни живот.

Кои са възможните причини да напуснете мъжа, когото все още обичате?

Не общувате нормално

Комуникацията е една от най-важните предпоставки за здрава връзка. Ако сте спрели да общувате нормално или никога не сте успели да установите здравословни методи на комуникация във връзката, отношенията бавно, но сигурно страдат. Дори да обичате мъжа, с когото сте, ако не успявате да комуникирате честно, открито и градивно с него, това може да ви накара да си тръгнете.

Вече не сте интимни

Сексът е от голямо значение за една връзка, защото той допълва близостта и нуждата да сте с другия човек по всеки възможен начин – физически и емоционален. Ако сте спрели да правите секс по някаква причина, или трябва да разрешите проблемите си, довели до това отдалечаване, или да си тръгнете. Продължаването на връзка без интимност е измъчващо и води до тъга и ежедневно измъчване, което изхабява отношенията.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase